top of page

Få en juridisk sparringspartner til din virksomhed

Forretningsmæssig indlevelse og erfaring er med i prisen...

Som virksomhedsleder har du mange forretningsmæssige aspekter at holde styr på i hverdagen, når der skal træffes beslutninger, og typisk er juraen ikke lige det første du tænker på, da det vigtigste er, at din virksomhed har en sund økonomi.

 

De fleste aftaler bliver heldigvis overholdt, og selvom det bedste vil være at forebygge en konfliktsituation ved at få hjælp til at lave en ordentlig skrifltig aftale, så er det også skønt at kunne spørge din faste advokat om, hvad du lige skal gøre, hvis der opstår en konflikt - og spørg hellere mig 

for tidligt end for sent, så konflikten ikke helt spidser til. Herefter finder vi sammen den bedste løsning for din virksomhed.

 

Min forretningsmæssige indlevelse og erfaring baserer sig bl.a. på, at min familie i generationer har været selvstændige  erhvervsdrivende her i området, ligesom jeg har læst erhvervsøkonomi på HD. En stor del af baggrunden for at kunne rådgive dig bedst muligt er, at jeg sørger for at få indsigt i din virksomheds konkrete forhold, ligesom jeg kalder en spade for en spade i stedet for at bruge en masse fine juridiske fremmedord, som du formentlig alligevel ikke forstår.

 

Ring og aftal et uforpligtende møde enten på dit eller mit kontor, hvor vi kan få en snak om mulighederne for et samarbejde og ikke mindst finde ud af om, at der er forretningsmæssig kemi mellem os - ring blot på tlf. 9842 0040 i dag..

bottom of page