top of page

Ved at købe eller sælge din private bolig?

Umiddelbart er det vigtigste, at du kan lide din nye bolig, da du skal bo der i mange år fremover. Du tænker måske ikke så meget på, hvad der står i købsaftalen, tilstandsrapporten, servitutter samt alle de andre papirer. Du ved måske heller ikke helt nøjagtigt, hvad det hele betyder, da du ikke er vant til at læse disse dokumenter, og hvad skal du så fokusere mest på ?  

 

Ejendomsmægleren er "sælgers mand", og vi er din uafhængige rådgiver, som fortæller dig, hvad du skal være særligt opmærksom på i de mange siders dokumenter, at du har fået. 

 

Husk ALTID at få indføjet denne betingelse i købsaftalen:

 

"Denne købsaftale er i sin helhed betinget af advokat Kamilla Helle Christiansens godkendelse."

 

Så gennemgår vi sammen alle papirerne og du kan "gratis" fortryde handlen, hvis der måtte vise sig nogle ubehagelige overraskelser. Vi laver hele papirarbejdet, så du kan fokusere dig om at planlægge flytningen.Køb af hus

Du har endelig fundet drømme-huset, og pludselig får du ud-leveret en masse dokumenter.

 

Vi har mange års erfaring i at hjælpe købere med at gennemgå købsaftalen, tilstandsrapport m.v., - og rådgive dig let forståeligt om på hvilke vilkår, at du er ved at købe din kommende bolig på.

 

Ejerlejlighed

Du køber din egen lejlighed, men nogle af de ting, som en boligejer selv bestemmer f.eks. udskiftning af vinduer samt ved-ligeholdelse og renovering af fællesarealer sker i ejerforenin-gens regi.

 

Hvad betyder ejerforeningens vedtægter, regnskaber m.v. for dig?

Byggegrund

 

Afgørende er her, hvorvidt du kan bygge dit drømmehus på grunden, ligesom det skal undersøges om jordbundsfor-hold m.v. må umuliggøre et byggeri på grunden.

 

Vi kan også rådgive dig om selve byggeriet og indgåelse af kontrakter i den forbindelse.

 

 

bottom of page